martes, 16 de abril de 2013

PROGRAMA DE MÚSICA A L'ESCOLA.

Este programa busca millorar els resultats acadèmics de l’alumnat i lluitar contra el fracàs escolar. Podem afirmar que el cultiu de la pràctica instrumental, el desenrotllament del pensament abstracte, l’estimulació de les capacitats creatives, la pràctica musical col·lectiva, la disciplina interpretativa, el coneixement de llenguatges nous i de nous tipus d’escriptura, i en definitiva, tot el que suposa la riquesa musical en si mateixa, redunda en un benefici necessari per al desenrotllament de les capacitats psico intel·lectuals i socials de l’alumnat.

Es tracta de fer accessible la formació musical a tot l’alumnat per a contribuir a la consecució de l’èxit acadèmic, de manera que es beneficie així de les millores en les capacitats cognitives i socials que es deriven de la pràctica musical.
L’alumnat aprendrà a utilitzar i a entendre la Música, involucrant així, el sensorial, l’intel·lectual,l’emocional, el social, l’expressiu, l’afectiu i l’estètic de la seua persona. Açò millorarà l’atenció, l’estimulació de la percepció, la intel·ligència (memòria a curt i a llarg termini), la imaginació i la creativitat, que desenrotllaran el sentit de l’orde, la participació, la cooperació i la comunicació, que aconseguisquen la formació d’una personalitat completa i equilibrada.

El dilluns 15 d'abril l'alumnat del centre va poder disfrutar d'un altre taller de música. L'alumnat va poder escoltar un concert didàctic a partir de contes musicals i escoltant música clàssica.

L'alumnat d'infantil i primer de primària va escoltar el conte de "El Fagotista de Hamelin"


Infantil i Primer de Primària
 L'alumnat  de primària va escoltar el conte de "El Fagotista de Hamelin" i "La Liebre y la Tortuga".
Alumnat de Primària
Us deixe fotos del concert didàctic.

 




 
 

1 comentario: